tiistai 13. toukokuuta 2014

Päättötyö

           
                    Asiakkaan stailaus

Kevät on jo edennyt niin pitkälle, että viimeiset stailaustyöt ovat käsillä.


Tällä kertaa asiakkaani on kaverini Saara, 36-vuotias parturi-kampaaja. Työn ja perheen lisäksi hän on innokas karaoken harrastaja. Saara on 170 cm pitkä. Yleensä näen hänet aina housuissa, harvemmin hameessa ja värityksenä on yllätys, yllätys, mustaa. Siksi halusin stailauksessa käyttää hänellä enemmän värejä. Tyylipersoonaltaan hän on luonnollinen ja vartalotyypiltään pehmeä suora.

Hiukset hänellä on pitkät, puoleen selkään. Ne ovat aina arkisin poninhännällä. Stailauksessa hiukset olivat auki ja naisellisilla kiharoilla.
Silmien väri on luonnostaan sini-vihreä, mutta Saara käyttää ruskeita piilolinssejä. Arkisin Saaran meikki on neutraali, rajaukset, ripsari, poskipuna, stailauksessa käytin violetin-harmaata luomiväriä. Ruskeitten silmien kanssa käy lähes mikä väri tahansa. Värianalyysin  mukaan hän on todellinen kesä. Asut löysimme Saaran omasta vaatekaapista.


Lähtötilanne
Uudistunut ilme
                                                                                                                                                   
Tunika-asuKukkakuosia

Eläinkuosia

Rokkimimmi
Kesämekko


Saara on lähdössä lokakuussa Karibian risteilylle ja tarvitsee sinne illalliselle juhlamekon. Kiva malli löytyikin, mutta valitettavasti ei ollut kokoja, joten ompelemme hänelle mittojen mukaan mekon. Yksityiskohtia ja värejä pohdimme sitten, kun löydämme sopivat kankaat. 

Juhlamekko, Seppälä 49,95€

Tafti, Eurokangas 5,90€/m
Morsiussatiini, Eurokangas 11,90€/m

Sifonki, Eurokangas 6,90€/m

Liukuvärjätty pitsi, Eurokangas  9,90€/m
Saaran uudesta ilmeestä tuli pehmeämpi ja naisellinen, värit sopivat hänelle tosi hyvin, musta yksinään on liian kova. Lopputulokseen olimme molemmat tyytyväisiä.                                   (Otsahiuksia emme leikanneet, vaan käytimme siinä Balmainin otsatukkalisäkettä)
                                   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti