maanantai 7. lokakuuta 2013

    
     
     Tarinaa väreistä omassa pukeutumisessa ja sisustuksessa


Omassa pukeutumisessa päävärinä on monessa tilanteessa musta. Siihen tykkään yhdistää lilaa, petroolia, punaista yms. Ne voivat olla pieniä väripilkkuja vaikka korujen muodossa tai sitten yleensä pusero on värikäs. 

Vapaa-ajalla pukeudun hyvin rennosti t-paitaan ja verkkareihin ja väriyhdistelmät voivat olla aika rajujakin. Työpukeutuminen on riippuvaista hyvin pitkälti siitä mitä työtä teen. Toimistotyössä pukeutuminen on hyvin selkeää, siistiä ja joskus hyvin klassista. Parturi-kampaajan työssä taas käytännönläheistä, farkut toimivat hyvin.





Juhliin sitten panostetaan viimeisen päälle.Viimeisin juhlani oli häät, johon tein itselleni lilan mekon.Ohessa on yksityiskohta olkaimesta, johon ompelin pitsiablikaaitoita,  Kengät, korut ja laukut olivat mustia. Tein myös itse ohessa olevan hiuskoristeen. 
Harmi kun noita juhlia on niin harvoin.



Sisustuksessa tällä hetkellä päävärinä on beige, lattiat ovat tummaa pähkinä. Olohuoneessa tehostevärinä on verhoissa ja tyynyissä turkoosi ja valkoinen. Nämä värit tulevat syksyn aikana todennäköisesti muuttumaan punaiseen päin. 








 Pojan huoneessa pääväri on harmaa, yksi seinä on tapetoitu musta pohjaisella tapetilla.
Verhot ovat siniset ja harmaat. Muutama sininen tyyny sängyllä antamaan väriä.





Tyttären huoneen päävärinä on beige, ruskea ja kulta.
Verhoissa on valkoista ja harmaata.





 Inhokkiväreinä olen aikuisiällä pitänyt keltaista, en omista sen värisiä vaatteita, myrkynvihreä on myös yksi vastenmielinen väri.










1 kommentti:

  1. Taidat "tuntea" omat värisi? Mahtaakohan hiuslook muuttua, vai onko kaikki jo kokeiltu! Niitä kuvia odotellessa...

    VastaaPoista